Astalavista

Η Facebook ανακοινώνει την Bot Engine

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Facebook ανακοινώνει την Bot Engine]http://www.hwbox.gr/images/news_images/facebook.jpg[/NEWS_IMG] Μια νέα υπηρεσία που προσφέρει αυτοματοποιημένες απαντήσεις και δυνατότητα machine learning.

Κατά την διάρκεια του F8 Conference, η Facebook ανακοίνωσε το Send and Receive API, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα στους developers να δημιουργήσουν bots τα οποία θα δημιουργούν αυτοματοποιημένες απαντήσεις - κάτι που πρόκειται να εξυπηρετήσει τις επιχειρήσεις. "Το Send and Receive API είναι κάτι παραπάνω από αρκετό" δήλωσε ο VP of Messaging Products David Marcus. "Αν θέλετε όμως να χτίσετε πιο περίπλοκα bots, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Bot Engine μας", συνέχισε.

Μετά την εξαγορά της Wit.ai, από την δουλειά της οποίας προέκυψε η νέα μηχανή, η Bot Engine βασίζεται στο machine learning - κάτι που σημαίνει πως μπορεί να τροφοδοτηθεί με δείγματα συζητήσεων, ώστε να μπορεί να χειρίζεται διαφορετικές περιστάσεις των ίδιων ερωτήσεων. Οι δυνατότητες θα επεκταθούν με τον καιρό, όσο οι developers εντείνουν τις προσπάθειες τους. Ένα πιθανό σενάριο είναι η συζήτηση με ένα bot για ταινίες, όπου μπορείτε να του απευθύνετε ερωτήσεις σχετικά με αξιολογήσεις και διάφορες πληροφορίες, με την διαφορά πως η διαδικασία δεν θα μοιάζει με εισαγωγή λέξεων-κλειδιών σε μια μηχανή αναζήτησης, αλλά περισσότερο με συνομιλία με πραγματικό άνθρωπο.

Η Bot Engine γίνεται διαθέσιμη από σήμερα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για start-up εταιρίες οι οποίες θα θελήσουν να δημιουργήσουν έξυπνα bots σε δημοφιλή messaging apps.

[img_alt=Η Facebook ανακοινώνει την Bot Engine]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums85-picture62164.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now