MetallicGR

Και 2η Developer Preview για το Google Android N

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Και 2η Developer Preview για το Google Android N]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Σημαντικές αλλαγές περιμένουν όσους παρακολουθούν ανελλιπώς το νέο λειτουργικό σύστημα της Google.

Μόλις μετά από ενάμιση μήνα έρχεται η δεύτερη Developer Preview του Android N από την Google η οποία μένει πιστή στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει εδώ και μερικούς μήνες, αναφορικά με την ανάπτυξη και διάθεση του λειτουργικού στους προγραμματιστές. Η νέα έκδοση φέρνει κυρίως under the hood βελτιώσεις όπως τη προσθήκη του Vulkan API, που είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του "γερασμένου" OpenGL φέρνοντας παράλληλα καλύτερη αξιοποίηση του ενσωματωμένου chip γραφικών των mobile συσκευών στις οποίες και απευθύνεται το νέο Android. Παράλληλα, η Google ενσωματώνει και ολόφρεσκα Emoji για όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τα μηνύματά τους με πιο ανθρώπινες φιγούρες.

Επιπλέον, η Google προσθέτει και shortcuts για συγκεκριμένες λειτουργίες μέσα από τον default launcher, όπως την αποστολή ενός μηνύματος σε μια συγκεκριμένη επαφή και πολλά ακόμα που υπόσχονται να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

[img_alt=Και 2η Developer Preview για το Google Android N]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62175.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now