MetallicGR

Νέο update κυκλοφόρησε για το NVIDIA SHIELD Tablet K1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο update έρχεται στο NVIDIA SHIELD Tablet K1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Το Gaming tablet της εταιρίας δέχεται νέο update προσθέτοντας νέες δυνατότητες όπως υποστήριξη για το νέο API Vulkan.

Πλέον και η φορητή κονσόλα SHIELD K1 θα μπορεί να τρέξει παιχνίδια και άλλες εφαρμογές που έχουν γραφτεί με το Vulkan API, όπως κάνει από τον περασμένο Φεβρουάριο το SHIELD Android TV. Παράλληλα με την κίνηση αυτή, δίνει κίνητρο σε όσους developers θέλουν να αναπτύξουν παιχνίδια και άλλο σχετικό λογισμικό για τις παραπάνω συσκευές, που σε αντίθεση με το OpenGL, επιτρέπουν υψηλή ποιότητα και καλύτερες επιδόσεις στο ίδιο hardware.

Η NVIDIA δε μένει μόνο σε αυτές τις βελτιώσεις και προσθήκες για τη νέα της κονσόλα αλλά επεκτείνεται με τη προσθήκη MIDI via USB, που όπως αναφέρει και η πηγή είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό σε συσκευές Android. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης SD. Περισσότερα υπάρχουν και στο επίσημο site της NVIDIA.

[img_alt=Νέο update έρχεται στο NVIDIA SHIELD Tablet K1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62185.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now