MetallicGR

Η Intel ετοιμάζει νέα low-end Pentium & Celeron CPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel ετοιμάζει νέα entry-level Pentium & Celeron CPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Τα κωδικής ονομασίας Apollo Bay chip θα κυκλοφορήσουν κατά το δεύτερο μισό του έτους στην entry-level αγορά.

Η εταιρία θέλει να ανανεώσει το lineup των entry-level επεξεργαστών της λανσάροντας πιο ισχυρά laptops και desktops βασισμένα στη νέα αρχιτεκτονική Goldmont. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Intel, εκτός από τις δύο παραπάνω οικογένειες επεξεργαστών, και οι επερχόμενοι Atom θα κατασκευάζονται με βάση την ίδια αρχιτεκτονική. Η πλατφόρμα Apollo Bay θα εστιάζει κυρίως στην αύξηση της απόδοσης των πυρήνων του επεξεργαστή, αλλά και στην αύξηση των επιδόσεων του ενσωματωμένου chip γραφικών βελτιώνοντας ταυτόχρονα την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι επεξεργαστές θα αντικαταστήσουν ουσιαστικά τα Braswell Celeron και Pentium N3000 που κυκλοφορούν (αρχιτεκτονική Airmont) και θα βρεθούν σε πολλά entry-level laptops, desktop συστήματα έως και tablets. Στο ίδιο διάστημα του έτους, η Intel θα κυκλοφορήσει και τα πρώτα Kaby Lake chips.

[img_alt=Η Intel ετοιμάζει νέα low-end Pentium & Celeron CPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62186.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now