MetallicGR

Exclusive Τίτλοι του Oculus Rift στο HTC Vive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Exclusive Τίτλοι του Oculus Rift στο HTC Vive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture60838.jpg[/NEWS_IMG] Developers ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να παίξουν exclusive τίτλους που έχουν φτιαχτεί αρχικά για το Oculus Rift, στο HTC Vive.

Τα exclusives έκαναν την εμφάνισή τους και στην αγορά των VR headset αφήνοντας εκτός από μερικούς αξιόλογους τίτλους και demo πολλούς gamers που έχουν πληρώσει εκατοντάδες ευρώ για τον εξοπλισμό. Developers που ασχολούνται με τα VR headsets έχουν ήδη αναρτήσει σχετικά εργαλεία όπως το Revive που επιτρέπουν την αναπαραγωγή αποκλειστικών τίτλων του Rift όπως το Lucky's Tale και το Oculus Dreamdeck στο HTC Vive. Ο δημιουργός του CrossVR, αναφέρει πως με την χρήση του ίδιου κώδικα, ενδέχεται να γίνεται δυνατή η αναπαραγωγή ακόμη περισσότερων τίτλων κάτι που όμως δεν έχει δοκιμάσει. Όσοι έχουν δοκιμάσει το headset με το εν λόγω mod, όπως το Polygon, δηλώνουν πως η εμπειρία χρήσης είναι κατά πολύ καλύτερη στο headset της HTC.

Ο CrossVR λέει πως το αυθεντικό παιχνίδι είναι απαραίτητο για την σωστή αναπαραγωγή του εκάστοτε παιχνιδιού. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι είτε αντικαθιστώντας ολόκληρη τη βιβλιοθήκη εντολών του εκάστοτε παιχνιδιού, όπως στη περίπτωση του Lucky's Tale, ή κάνοντας inject την ώρα που το παιχνίδι έχει φορτωθεί στη μνήμη. Όπως αναφέρει η πρώτη μέθοδος είναι ελαφρώς πιο δύσκολη καθώς η OculusVR έχει ενσωματώσει ένα σύστημα ψηφιακών υπογραφών στα DLL των παιχνιδιών και έτσι το παιχνίδι θα πρέπει να patch-αριστεί για αν τρέξει.

[img_alt=Exclusive Τίτλοι του Oculus Rift στο HTC Vive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62189.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now