MetallicGR

Νέος Hotfix driver 364.96 από την NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέος Hotfix driver 364.96 από την NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Η όχι τόσο επιτυχημένη σειρά GeForce 364.xx εμφάνισε αρκετά προβλήματα σε πολλούς χρήστες και η NVIDIA λανσάρει ένα νέο hotfix για τη μερική διόρθωσή τους.

Το τελευταίο διάστημα η NVIDIA προσπάθησε να ενσωματώσει τις δυνατότητες του Vulkan API, μαζί με βελτιώσεις για νέα παιχνίδια και βελτιώσεις σχετικές με DX12 τίτλους, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς είχε υπολογίσει με μερικούς χρήστες να παραπονιούνται στα forums της, για χαμηλές επιδόσεις και για "κρασαρίσματα" σε ανύποπτο χρόνο.

Ο νέος 364.96 υπόσχεται να διορθώσει μερικά από τα προβλήματα, στους περισσότερους τουλάχιστον χρήστες πριν κυκλοφορήσει κάποιος με πιστοποίηση WHQL, κάτι που συνήθως συνδέεται με την αυξημένη συμβατότητα με την πλειοψηφία των συστημάτων εκεί έξω. Το Hotfix εστιάζει στις βελτιώσεις για παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα όπως το Dark Souls 3 ενώ δεν φαίνεται η ύπαρξη των Vulkan updates από την 364.91.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now