MetallicGR

Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις του Dark Souls III

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις του Dark Souls III]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg4.jpg[/NEWS_IMG] Οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και έτσι το Dark Souls III γίνεται ο πιο "πολυ-πουλημένος" τίτλος του franchise.

Το Dark Souls III "τα έσπασε" όχι μόνο στις πωλήσεις, αλλά και στα reviews αφού κατάφερε να εκπλήξει τους reviewers ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του SteamSpy ο τίτλος έχει πουλήσει από την ημερομηνία κυκλοφορίας του μέχρι και την 13η Απριλίου 528,435 αντίτυπα, ένα διάστημα που δε ξεπερνά τις 3 ημέρες συγκεντρώνοντας συνολικά περί τα $31.7 εκ.! Εκτός από μερικά προβλήματα που αναφέρθηκαν αμέσως στην κοινότητα, το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς κατάφερε να ξεπεράσει κάθε άλλο στους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες στο Steam.

Δεδομένων των πολύ καλών μέχρι στιγμής πωλήσεων του τίτλου, δε θα προκαλέσει έκπληξη εάν ο τίτλος χαρακτηρισθεί ως best seller ή ίσως ένα από τα top selling παιχνίδια του 2016.

[img_alt=Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις του Dark Souls III]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62244.png[/img_alt]

[img_alt=Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις του Dark Souls III]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62243.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ξεκιναμε λοιπον ξανα απο την αρχη, αφηνωντας στην ακρη το Witcher 3,

να τερματισουμε για 4η φορα το DS1 και για 6η φορα το DS2 ωστε να θυμηθουμε

λιγακι το story ρε παιδι μου... (εννοειται με τα DLC τα παραπανω ...)

Στη συνεχεια εχει λιωωωωσιμο στο DS3.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now