MetallicGR

3D Touch features και στο Android N

Recommended Posts

[NEWS_IMG=3D Touch features και στο Android N]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Μπορεί η Apple να εισήγαγε πέρυσι το χαρακτηριστικό 3D Touch, όμως απ' ότι φαίνεται η Google θέλει να το ενσωματώσει στο λειτουργικό της.

Το 3D Touch λειτουργεί εφαρμόζοντας διαφορετική πίεση σε μια pressure sensitive οθόνη, όπως στη περίπτωση του iPhone 6s. Το hardware κομμάτι του χαρακτηριστικού λειτουργεί συνδυαστικά με το software και παράγει διαφορετικά αποτελέσματα ανά εφαρμογή, κάνοντας δηλαδή πολλές περισσότερες λειτουργίες με ένα πάτημα. Η Google, που φυσικά γνωρίζει για την ύπαρξη του, θέλει να το ενσωματώσει στην επόμενη έκδοση του Android N κάτι που θα εξαρτηθεί και από τους κατασκευαστές, εφόσον αποφασίσουν να τοποθετήσουν στις συσκευές τους pressure sensitive οθόνες.

Βέβαια, το χαρακτηριστικό δεν έχει επιβεβαιωθεί και σύμφωνα με διάφορες πηγές όπως ο δημιουργός του Nova launcher Kevin Barry, ενδέχεται να αποτελείται εξ' ολοκλήρου από software προσθέτοντας απλά "δυναμικές συντομεύσεις" στο API. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πριν τη διάθεση του Android N, ενδέχεται να δούμε και το επόμενο Nexus 7P να κυκλοφορεί, μιας και το όνομά του έχει ήδη "κλειδωθεί" πιθανότατα από τη Huawei.

[img_alt=3D Touch features και στο Android N]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62245.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Με τις ονομασίες το έχουν ξεφτιλίσει. 7αρι nexus δεν θα ξαναδούμε. Τώρα το 3d touch είναι περίεργος να δω πως θα δουλεύει. Ήδη έχουμε το δεξί κλικ με το την παρατεταμένη πίεση..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ βολικό! Δεν μπορεί να γίνει software χωρίς αισθητήρες πίεσης? Δλδ να καταλαβαίνει από τον χρόνο που πατάς σε ένα κομμάτι της οθόνης τι θέλεις να κάνεις?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now