MetallicGR

Η τιμή της Radeon Pro Duo διέρρευσε από την XFX

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η τιμή της Radeon Pro Duo διέρρευσε από την XFX]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xfx1.jpg[/NEWS_IMG] Μια από τις πιο πιστές συνεργάτιδες της AMD διέρρευσε την προτεινόμενη τιμή της κάρτας γραφικών στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Μέσω του site El Chapuzas Informatico γίνεται γνωστή η τιμή που θα έχει η Radeon Pro Duo της XFX στην ευρωπαϊκή αγορά. Η προτεινόμενη τιμή της AMD σε δολάρια, δεν ξεπερνά τα $1499 όμως μετά τη μετατροπή σε ? και την πώλησή της στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φτάνει σε πολύ υψηλότερους αριθμούς. Συγκεκριμένα η παρακάτω κάρτα της XFX θα κοστίζει περί τα 1695? συμπεριλαμβανομένων φόρων (Ισπανία) και η διαθεσιμότητά της θα ξεκινήσει στις 26 του μήνα.

Περισσότερα σχετικά με τη νέα διπύρηνη κάρτα γραφικών της AMD μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

[img_alt=Η τιμή της Radeon Pro Duo διέρρευσε από την XFX]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62253.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??? Ο roben των δασών, η εταιρεία που διδάσκει τόσα χρόνια πως να αποφύγετε την άτιμη nvidia βγάζει στην αγορά κάρτα για θύματα??? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

First review.

????? - ???

66% (Heaven) πιο γρήγορη σε 4Κ από την 980Ti και με μόλις 29W παραπάνω κατανάλωση. Μακράν το καλύτερο perf/watt στα 28nm.

Θα συνεχίσει να είναι η πιο γρήγορη single Card όλο το 2016 και αρχές του 2017.

lCF7r.png

ZwMEC.png

Edited by Aten-Ra
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now