MetallicGR

Έκπτωση 10% σε VR Developers δίνει η Eurocom

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έκπτωση 10% σε VR Developers δίνει η Eurocom]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Ένας από τους τρόπους να δελεάσεις έναν developer, είναι να του προσφέρεις το ίδιο καλό προϊόν με μια "γενναία" έκπτωση.

Η Eurocom είναι μια αναγνωρισμένη εταιρία σχεδίασης και κατασκευής φορητών υπολογιστών, οι περισσότεροι με desktop replacement... διαθέσεις και χαρακτηρίζονται για την στιβαρότητα και φυσικά τις επιδόσεις τους. Μέσω του νέου της προγράμματος που λαμβάνει χώρα από τώρα, προσκαλεί τους developers να αγοράσουν κάποιο από τα SKY DLX7 και SKY X9 φορητά συστήματα υψηλών επιδόσεων με έκπτωση 10%. Μπορεί το ποσό να μοιάζει λίγο, ειδικά όταν έχουμε στο μυαλό μας συστήματα με μέγιστη τιμή τα 1000? όμως δεδομένου ότι οι τιμές των συγκεκριμένων κυμαίνονται μεταξύ $2600 και $3000 τότε αντιλαμβάνεστε πως είναι μια αρκετά γενναία προσφορά.

Αυτό που περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τους οι εν λόγω υπολογιστές μπορεί να χαρακτηριστεί ως απλά, η "τελευταία λέξη της τεχνολογίας" με επεξεργαστή Intel Core i7-6700K, Z170 Chipset, κάρτα γραφικών GTX 980 και 1080p/4K panel ανάλογα με το μοντέλο.

Eurocom Release

[img_alt=Έκπτωση 10% σε VR Developers δίνει η Eurocom]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62257.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now