MetallicGR

Η Microsoft επιβεβαίωσε άθελά της έναν νέο Snapdragon CPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft επιβεβαίωσε άθελά της έναν νέο Snapdragon CPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/qualcomm.jpg[/NEWS_IMG] Μέσα από την ίδια την ιστοσελίδα της Microsoft γίνεται γνωστή η κωδική ονομασία MSM8998 που αναφέρεται σε έναν επεξεργαστή της Qualcomm που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί!

Ο επεξεργαστής λέγεται πως θα ονομάζεται Snapdragon 830 και θα βρίσκεται πιθανότατα σε κάποιο νέο Surface Phone που θα ανακοινώσει η Microsoft ίσως στις αρχές του επόμενου έτους, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα από την Qualcomm, που στην ουσία κατασκευάζει τον επεξεργαστή.

Πιο ειδικά στο εσωτερικό των τωρινών high end συσκευών βρίσκεται ο MSM8996, γνωστός και σαν Snapdragon 820, οπότε το MSM8998 αντιστοιχεί σίγουρα σε κάποια βελτιωμένη έκδοση (823) ή σε κάποιο αρκετά διαφορετικό chip που ίσως κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους (830). Το μόνο σίγουρο για την ώρα όμως, είναι πως η Microsoft ετοιμάζει τα δικά της τηλέφωνα κάτω από την οικογένεια προϊόντων Surface.

[img_alt=Η Microsoft επιβεβαίωσε άθελά της έναν νέο Snapdragon CPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62267.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now