MetallicGR

Οι πρόσφατοι Σεισμοί της Ιαπωνίας επηρέασαν τη Sony

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι πρόσφατοι Σεισμοί της Ιαπωνίας επηρέασαν τη Sony]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Οι σεισμικές δονήσεις που ταρακούνησαν πριν από λίγες ημέρες την Ιαπωνία έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην παραγωγή προϊόντων σύμφωνα με αναφορές.

Τουλάχιστον για μερικές ημέρες λέγεται πως τα εργοστάσιά της Sony θα είναι κλειστά και σήμερα αναμένεται να ενημερώσει με περαιτέρω καθυστερήσεις στη παραγωγή εάν χρειαστεί, κάτι που είναι το χέρι των μετασεισμών που υπάρχουν στη περιοχή. Ένα από τα εργοστάσια που έχουν (πιθανότατα) πληγεί είναι αυτό στο Nagasaki που κατασκευάζει αισθητήρες κάμερας και παραμένει κλειστό για λόγους ασφαλείας. Οι εν λόγω αισθητήρες βρίσκονται και στο εσωτερικό των iPhone της Apple ενώ επισημαίνεται πως η Sony κατέχει το 40% της παγκόσμιας αγοράς CMOS αισθητήρων.

Εκπρόσωπος της Sony ανέφερε στον τύπο πως παρά την προσωρινή παύση της παραγωγής, τα αποθέματα είναι αρκετά για να φτάσουν στην ώρα τους στα χέρια των πελατών της.

Εκτός από την Sony και άλλες γειτονικές εταιρίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως οι NISSAN, Toyota και Honda σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters.

UPDATE: Η Sony ανακοίνωσε σήμερα πως το κεντρικό εργοστάσιο στο Nagasaki επανήλθε σε λειτουργία πριν από λίγες ώρες.

[img_alt=Οι Σεισμοί της Ιαπωνίας επηρέασαν τη Sony]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62266.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now