MetallicGR

LaCie Thunderbolt 3 RAID tower με υποστήριξη έως και 96TB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=LaCie 12big Thunderbolt 3 RAID tower με υποστήριξη έως και 96TB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lacie.jpg[/NEWS_IMG] Συρταριέρα - Αποθηκευτικός Χώρος είναι η νέα δημιουργία της LaCie η οποία έρχεται με σύνδεση Thunderbolt 3.

Το desktop σύστημα αποτελείται από 12 bays για σκληρούς δίσκους και η εμφάνισή του θυμίζει υπολογιστές βγαλμένους από άλλη εποχή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα rack που μπορεί να δεχθεί μέχρι και 12 σκληρούς δίσκους συνολικής χωρητικότητας 96TB με τη LaCie να αναφέρει πως είναι 50% παραπάνω από οποιοδήποτε αντίστοιχο κυκλοφορεί. Η σύνδεση Thunderbolt 3 ενισχύει τις ταχύτητες αγγίζοντας τα 40Gb/s ενώ το σύστημα συνοδεύεται από μνήμη cache 256MB καθώς και enterprise-κλάσης σκληρούς δίσκους της Seagate που περιστρέφονται στις 7200 στροφές.

Υποστηρίζει hardware RAID μέσω του ενσωματωμένου controller και είναι ικανός για ταχύτητες που φτάνουν τα 2,600MB/s και 2,400MB/sec σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα σε RAID 5.

[img_alt=LaCie Thunderbolt 3 RAID tower με υποστήριξη έως και 96TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62322.png[/img_alt]

[img_alt=LaCie Thunderbolt 3 RAID tower με υποστήριξη έως και 96TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62323.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Είναι υπέροχο και ταυτόχρονα "παλιακό" σε αισθητική. Νομίζω ότι πολλοί mac-video-editors θα πέσουν θύμα την γοητείας του... είναι και το Thunderbolt... είναι και το Mac friendly brand της LaCie... we got a winner here!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now