Pastelidis.n.s.

Το νέο πρωτότυπο κουτί της OCZ στη CES

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547d7a65cada11.jpg[/WRAPLEFT]Η ΟCZ μία εταιρεία γνωστή στον χώρο για την παραγωγή μνημών, ψυχτρών, SSD, flash drives και τροφοδοτικών ανακοίνωσε στην CES ότι είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο κουτί το οποίο θα ξεχωρίζει από τα άλλα.

Μοίαζει σε μεγάλο βαθμό ανάμεσα σε κουτί της Coolermaster και της Thermaltake. Το TCmagazine δεν μας αναφέρει το όνομα του κουτιού αλλά μας παραθέτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και είναι βαμμένο μαύρο, είναι εξοπλισμένο με επτά εξωτερικές θήκες για drives των 5.25'', USB, FireWire και eSATA θύρες.

Φαίνεται οτι θα έχει/υποστηρίζει ανεμιστήρες των 120mm μπροστά πίσω και στο πάνω μέρος του κουτιού. Η τιμή του νέου κουτιού της OCZ δεν θα υπερβαίνει τα 100?. Η ημέρα δίαθεσης του στο καταναλωτικό κοινό δεν είναι ακόμη γνωστή.

Παρακάτω θα δείτε ορισμένες φωτογραφίες από το νέο κουτί της OCZ:

OCZ_chassis_CES_09_01.jpg

OCZ_chassis_CES_09_02.jpg

OCZ_chassis_CES_09_03.jpg

Link to comment
Share on other sites

Βασικά μοιάζει με custom case δεν πρέπει στο κανονικό να είναι έτσι το εσωτερικό της πόρτας που φαίνονται οι βίδες απο την σχάρα,η ηλεκτροκόληση και γίνεται να κοπείς απο την σχάρα.Εκτός και άμα είναι το πρωτοτυπο :/

Ακόμα η μπροστινή σχάρα είναι σαν να έχεις κόψει αυτη του Stacker με dremel και να την έχεις εφαρμόσει στην πόρτα που είναι αντιγραφή απο το thermaltake xavier

Link to comment
Share on other sites

Απ` ότι είδα στην ιστοσελίδα της OCZ δεν αναφέρει για προϋπάρχον κουτιά. Σαν πρώτη κίνηση πάντως, δεν είναι μια πρωτότυπη ή έστω καλοσχεδιασμένη λύση ούτε έχει κάτι να επιδείξει στο κόστος, δύσκολα θα με έπειθε να το αγοράσω/προτείνω.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί και να είναι OCZ Designed by Coolermaster και ναμην βγεί ποτέ στην παραγωγή, παραμόνο να υπάρχει εκέι γιανα εξυπηρετεί σκοπούς παρουσίασης OCZ προϊόντων :)

Είναι stacker, με πλαστικά πόδια και αλλιώς κομμένο front panel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now