MetallicGR

AMD Polaris GPUs και στην επερχόμενη σειρά Apple iMac, Macbook

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD Polaris GPUs και στην επερχόμενη σειρά Apple iMac, Macbook]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple θα συνεχίσει να υποστηρίζει την AMD και στην επερχόμενη νέα φουρνιά Macbook και iMac και έτσι η τελευταία μεγαλώνει τη λίστα των συνεργατών της.

Εκτός από το φημολογούμενο PS4 "Neo" και το Nintendo NX, κάρτες γραφικών αρχιτεκτονικής Polaris θα βρεθούν και στο εσωτερικό των επερχόμενων Macbook και iMac της Apple δηλώνουν πηγές στο WCCFTech. Η Apple φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει ένα μερίδιο από την παραγωγή Polaris GPU οι οποίες λέγεται πως θα τροφοδοτούν τη σειρά Radeon 400 series για desktop και notebooks και θα αποτελούνται αρχικά από δύο πυρήνες, για την mainstream αγορά.

Η ημερομηνία που θα δούμε αντίστοιχα συστήματα από την Apple παραμένει άγνωστη, όμως ευελπιστούμε το ανανεωμένο lineup να κάνει την εμφάνισή του κατά το δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.

[img_alt=AMD Polaris GPUs και στην επερχόμενη σειρά Apple iMac, Macbook]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62321.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now