MetallicGR

Το γυαλί θα επιστρέψει στο επόμενο iPhone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το γυαλί θα επιστρέψει στο επόμενο iPhone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με φήμες, οι καταναλωτές θέλουν την Apple να τοποθετεί και πάλι γυαλί στα επόμενα iPhone της.

Πηγές αρκετά στενές με την Apple αναφέρουν πως η εταιρία ενδέχεται να επιστρέψει στη εκτενή χρήση γυαλιού, κάτι που έχει αφήσει με την έλευση της 5ης έκδοσης της δημοφιλούς συσκευής. Τώρα με το iPhone 7 να αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2017, η Apple θέλει να επιστρέψει με εκτεταμένη χρήση γυαλιού, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo. Άλλες πηγές αναφέρουν πως η κίνηση της Apple πηγαίνει για άλλη μια φορά "ενάντια στο ρέμα" μιας και οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πλέον αλουμίνιο στις κατασκευές τους.

Το γυαλί θα είναι όμως μόνο ένα από τα features που ίσως ξεχωρίσουν στο iPhone 7. Η νέα flagship συσκευή της Apple θα ενσωματώσει για πρώτη φορά και AMOLED panel της Samsung και σύμφωνα με φήμες έχει ήδη πραγματοποιήσει τη σχετική παραγγελία. Τέλος, μιας και το γυαλί είναι ένα σχετικά ευαίσθητο υλικό για να χρησιμοποιηθεί σε μια συσκευή, η Apple ίσως συνοδέψει τα panel και με τεχνολογία αντίστοιχη με το Gorilla Glass.

[img_alt=Το γυαλί θα επιστρέψει στο επόμενο iPhone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62326.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστή κίνηση η amoled στο επίπεδο που έχει φτάσει, επίσης θα συνεισφέρει και στην αυτονομία! Αν μικρύνει τα bezels μεγαλώσει λίγο την οθόνη και την ανάλυση θα ναι τρομερή συσκευή!

Link to comment
Share on other sites

Και μετά μπορεί να βάλει λουκέτο και να κλείσει μόνη της :hehe: Καλό ελεύθερο το android αλλά είναι μακριά από την ταχύτητα του ios. Μπορεί και το android αν ήταν τόσο περιορισμένο να πήγαινε έτσι..

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί και το android αν ήταν τόσο περιορισμένο να πήγαινε έτσι..

οντως :hehe:

εντωμεταξυ, καθε φορα που λες οτι το iphone ειναι πιο γρηγορο, θα πρεπει να γραφεις απο κατω spoiler οτι παιδια δεν εχω δοκιμασει nexus flagship συσκευη με vanilla android, να ξερουν και οι υπολοιποι :hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now