MetallicGR

Μνήμες DDR4 υψηλής πυκνότητας για Servers έρχονται από τη Crucial

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μνήμες υψηλής πυκνότητας για Server έρχονται από τη Crucial]http://www.hwbox.gr/images/news_images/crucial.jpg[/NEWS_IMG] Με Micron chips, οι νέες μνήμες της Crucial προσφέρουν υψηλή πυκνότητα μέχρι και 64GB ανά DIMM για server συστήματα.

Συγκεκριμένα η εταιρία λανσάρει τις νέες 32 GB DDR4 VLP RDIMMs και 64 GB DDR4 LRDIMMs οι οποίες τρέχουν στα 2400MHz. Οι μνήμες έρχονται με dual stack 8 Gb DDR4 DRAM modules και δημιουργούν ένα 16 Gb DRAM IC ενώ η Crucial σχεδίασε ένα PCB κατά 40% κοντύτερο σε αντίθεση με τα τυπικά RDIMMs που κυκλοφορούν στη server αγορά. Το 64 GB LRDIMM είναι παράλληλα και η μεγαλύτερης πυκνότητας μνήμη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρία για την DDR4 πλατφόρμα και έχουν πλήρη υποστήριξη της νέας πλατφόρμας των Intel Xeon E5-2600 v4 επεξεργαστών. Τέλος, υπάρχει περιορισμένη εγγύηση εφ' όρου ζωής την οποία η Crucial παρέχει με κάθε τύπο μνήμης που διαθέτει.

[img_alt=Μνήμες υψηλής πυκνότητας για Server έρχονται από τη Crucial]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62356.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now