MetallicGR

Οι απαιτήσεις του Mirrorʼs Edge Catalyst στο PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι απαιτήσεις του Mirrorʼs Edge Catalyst στο PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure3.jpg[/NEWS_IMG] Μετά την καθυστέρηση που έλαβε το παιχνίδι από την EA για τις 24 Μαΐου, η εταιρία ανακοίνωσε τις απαιτήσεις του συστήματος για τη πλατφόρμα του PC.

Οι EA/DICE ανακοίνωσαν επίσημα τις απαιτήσεις του επερχόμενου Mirrorʼs Edge Catalyst για το PC λέγοντας πως απαιτεί τουλάχιστον 4 λογικούς πυρήνες για να τρέξει κάτι που σημαίνει πως πρακτικά οποιοδήποτε 2 core, 4 thread CPU όπως ο Intel i3-3250 ή ο υπεραρκετός AMD FX-6350 θα μπορούν να αντεπεξέλθουν. Στις ελάχιστες απαιτήσεις συναντάμε επίσης και 6GB RAM αλλά και μια GPU ανάλογη ή/και καλύτερη από τις NVIDIA GeForce® GTX 650 Ti 2GB, AMD Radeon™ R9 270X.

Στα προτεινόμενα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις από τους τελευταίους τίτλους του studio μιας και χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Frostbite 3, όπως και το Battlefield 4. Έτσι από πλευράς επεξεργαστή, απαιτείται ένας Intel Core i7-3770 ή ένας AMD FX-8350, 16GB RAM και κάρτες γραφικών ίσες σε επιδόσεις ή καλύτερες από τις NVIDIA GeForce® GTX 970 4GB και AMD Radeon™ R9 280x 3GB. Αξίζει να θυμίσουμε πως θα διεξαχθεί Closed Beta από τις 22 έως και τις 26 Απριλίου. Μερικά νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμφάνισή τους στον νέο τίτλο υπάρχουν στο παρακάτω βίντεο:

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/dm0H-v3P0Zw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Οι απαιτήσεις του Mirrorʼs Edge Catalyst στο PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62363.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now