MetallicGR

Apple Watch Apps Χωρίς τη Συνοδεία iPhone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple Watch Apps Χωρίς τη Συνοδεία iPhone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Αναγκαία η ύπαρξη αυτόνομων εφαρμογών στο Apple Watch οι οποίες δε θα απαιτούν κάποιο iPhone για να λειτουργήσουν.

Σε σχετική ανακοίνωσή της προς τους developers, η εταιρία ανέφερε πως από την 1η Ιουνίου του τρέχοντος έτους, όλες οι εφαρμογές για το συγκεκριμένο smartwatch της Apple θα πρέπει να φτιάχνονται με βάση το νέο watchOS 2 SDK ή κάποιο νεότερο και θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς δηλαδή την υποβοήθηση του iPhone των χρηστών.

Το χαρακτηριστικό έρχεται με σκοπό να "δέσει" και με τη δεύτερη γενιά Apple Watch που θα αποκαλυφθεί στο φετινό Worldwide Developers Conference που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 17 Ιουνίου. Η δεύτερη έκδοση θα έχει μεταξύ άλλων και το βελτιωμένο λειτουργικό σύστημα watchOS 3 ενώ η Apple θα δείξει και μερικά από τα χαρακτηριστικά του iOS 10.

[img_alt=Apple Watch Apps Χωρίς τη Συνοδεία iPhone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62509.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now