GreeKpHantom

Φήμη:Επιβεβαιώνεται το επόμενο Borderlands από την Gearbox

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη:Επιβεβαιώνεται το επόμενο Borderlands από την Gearbox]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG]Ο CEO και πρόεδρος της Gearbox Randy Pitchford επιβεβαίωσε στην PAX East ότι θα υπάρξει και επόμενο Borderlands.

Η Gearbox θα είναι στο development του παιχνιδιού (η 2K Australia έφτιαξε το πιο πρόσφατο παιχνίδι, το The Pre-Sequel), ενώ ο Mikey Nuemann θα το "γράψει" και ο art director του Battleborn, Scott Kester θα ανάλαβει τον ίδιο ρόλο στο Borderlands 3. Ο Pitchford είπε ότι δεν είναι σίγουρη η ονομασία του ακόμα: «Μπορούμε να το ονομάσουμε μέχρι και Borderlands 4».

Γνωρίζαμε ήδη ότι θα υπάρξει και επόμενο παιχνίδι στη σειρά απλώς είναι καλό ότι μάθαμε περισσότερες πληροφορίες και γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η Gearbox αυτή τη στιγμή έχει στραμμένη τη προσοχή της στο επερχόμενο Battleborn, το οποίο κυκλοφορεί σε μία σχεδόν εβδομάδα.

[img_alt=Φήμη:Επιβεβαιώνεται το επόμενο Borderlands από την Gearbox]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums804-picture62516.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now