GreeKpHantom

Φήμη: Παρουσίαση του Battlefield: East Front τις 6 Μαΐου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη:Παρουσίαση του Battlefield: East Front τις 6 Μαΐου]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG] Πολλές πηγές αναφέρουν την παρουσίαση του Battlefield: East Front στις 6 Μαΐου σε ένα press event, ενώ insiders του χώρου λένε να περιμένουμε "shootery things" την Παρασκευή που δίνει ρίζες στις φήμες.

Η ονομασία για το παιχνίδι καθώς και για πιθανά dlc έχει διαρρεύσει από επίσημα έγγραφα της EA. Το Battlefield θα ονομάζεται East Front ενώ κάποιες από τις πιθανές για τα dlc περιλαμβάνουν το Fallen Dragon, Protoype Warfare, Titan Assault και Indepedence Day.

Το παιχνίδι παραπέμπει στο ανατολικό μέτωπο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου οι Γερμανοί πολέμησαν και ηττήθηκαν από τους Ρώσους το 1945. Αξιοσημείωτο είναι ότι το υποτιθέμενο release γίνεται λίγο πριν την επέτειο της παράδοσης των Γερμανών στο τέλος του Β' Παγκοσμίου. Ενώ το Battlefield 5: East Front δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΕΑ και την Dice, έχει επιβεβαιωθεί μια Battlefield World Premiere για τις 6 Μαΐου. Καλό θα ήταν να δούμε ένα παιχνίδι με ιστορικό περιεχόμενο, διαφορετικό από το συνηθισμένο storyline της Battlefield σειράς.

[img_alt=Φήμη:Παρουσίαση του Battlefield: East Front τις 6 Μαΐου]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums806-picture62644.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now