MetallicGR

NVIDIA GeForce 1000 "Order of the 10" Teaser των νέων καρτών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA GeForce 1000 "Order of the 10" Teaser των νέων καρτών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Με έναν ξεχωριστό τρόπο η NVIDIA κεντρίζει το ενδιαφέρον της hardware κοινότητας εν όψει του ερχομού των Pascal καρτών γραφικών.

Με την καμπάνια Order of 10 η NVIDIA προωθεί τις νέες κάρτες γραφικών της μέσω μυστήριων κουτιών που έχουν έρθει σε ορισμένους reviewers ανά τον κόσμο. Το κάθε κουτί αποτελεί ουσιαστικά ένα μέρος της αλυσίδας η οποία μπορεί να ξεκλειδώσει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την καμπάνια, μυστήριο πίσω από το παζλ λύθηκε πριν από λίγες ώρες όπως αναφέρει το VideoCardz αποκαλύπτοντας ένα countdown που "δείχνει" προς το τέλος της εβδομάδας, όπου πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το "softlaunch" των Pascal καρτών γραφικών για την consumer αγορά.

Τo σχετικό Microsite μπορείτε να το βρείτε από εδώ το οποίο όμως δεν προσφέρει καμία πληροφορία στον απλό επισκέπτη οπότε σας προτρέπουμε να διαβάσετε το άρθρο της πηγής. Το μόνο σίγουρο που μπορούμε να αντλήσουμε από το συγκεκριμένο teaser, είναι πως τα πολύγωνα που "πλησιάζουν" στη Γη, μοιάζουν και αυτά αρκετά με το shroud που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές εβδομάδες.

[img_alt=NVIDIA GeForce 1000 "Order of the 10" Teaser των νέων καρτών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62678.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now