MetallicGR

Πιο αυστηρό Anti-Cheat σύστημα εφαρμόζεται στο Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο Valve Anti-Cheat Σύστημα έρχεται στο Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Η Valve φροντίζει για την ακεραιότητα του gameplay με την προσθήκη βελτιωμένου συστήματος που αποτρέπει τους cheaters στη πλατφόρμα του PC.

Η νέα πολιτική που εφαρμόζεται άμεσα ξεκινάει από την διπλή επικύρωση που κάνουν οι χρήστες κατά το login στην υπηρεσία. Σύμφωνα με αυτό, εάν βρεθεί κάποιος που διατηρεί πολλούς λογαριασμούς στην υπηρεσία να χρησιμοποιεί τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου στο account του, μπανάρεται για τρεις μήνες, ένα αρκετά αυστηρό μέσο για να μείνουν εκτός τα "κακά παιδιά".

Παράλληλα, η είδηση έρχεται μετά το "ξεσκαρτάρισμα" που πραγματοποίησε η Valve στο παιχνίδι Team Fortress 2 μπανάροντας accounts που σχετίζονταν με το πρόγραμμα cheating LMAOBOX το οποίο "προσφέρει" aimbot και άλλα πολλά καλούδια που είναι γνωστά στον κύκλο των cheaters, "καθαρίζοντας" επί της ουσίας το gameplay του TF2.

[img_alt=Νέο Valve Anti-Cheat Σύστημα έρχεται στο Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62684.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Πάλι καλα, γιατι το TF είχε αρχίσει να γίνεται γελοίο κάθε φορα που μπαίνανε Cheaters. Παίρνανε Sniper, και βαρούσαν Headshot απο 38km απόσταση ενώ χοροπήδαγαν. :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now