MetallicGR

Στα 300 εκ. οι ενεργές Windows 10 συσκευές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα 300 εκ. οι ενεργές Windows 10 συσκευές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft προχωρά σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τον αριθμό των Windows 10 παγκοσμίως.

Η εταιρία του Redmond μοιράζεται μαζί μας μερικά από τα μέχρι στιγμής στατιστικά των Windows 10 όπως τον συνολικό αριθμό των συσκευών που φέρουν το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Συγκεκριμένα πάνω από 300 εκ. συσκευές χρησιμοποιούν πλέον Windows 10 σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα της MS. Πάνω από 63 δις λεπτά έχουν αφιερωθεί στην χρήση του Microsoft Edge μόνο κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και παρατηρείται 50% αύξηση από το προηγούμενο τρίμηνο.

Επίσης όσον αφορά τα gaming στοιχεία, πάνω από 9 δις ώρες έχουν περάσει με τους χρήστες των Windows 10 να τρέχουν κάποιο παιχνίδι, αριθμός που υπολογίζεται από την αρχή της κυκλοφορίας του OS. Εφαρμογές του Store όπως τα Photos, Groove Music και Movies & TV (μερικά έρχονται προεγκατεστημένα) βλέπουν συνεχή αύξηση στους χρήστες όσο η Microsoft φαίνεται να διορθώνει ορισμένα από τα προβλήματά τους. Επισημαίνεται πως μέσα στο καλοκαίρι η Microsoft ετοιμάζει ένα "επετειακό update" το οποίο θα προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι μετά τις 29 Ιουλίου, το λειτουργικό θα έχει προτεινόμενη τιμή $119 για την έκδοση Home.

[img_alt=Στα 300 εκ. οι ενεργές Windows 10 συσκευές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62718.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now