MetallicGR

Ο δημιουργός του Titanfall δουλεύει στο νέο Star Wars

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο δημιουργός του Titanfall δουλεύει στο νέο Star Wars]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Μετά το σίγουρα επιτυχημένο Titanfall, η Respawn Entertainment λέγεται πως σχεδιάζει ένα νέο Star Wars το οποίο θα κυκλοφορήσει από την EA.

Με την EA να κατέχει για την ώρα τα πλήρη δικαιώματα για τα παιχνίδια Star Wars η Respawn έρχεται σε συμφωνία και αναμένεται να δημιουργήσει το επόμενο παιχνίδι του franchise. Σε σχετικό blog post η Respawn αναφέρει την συνεργασία της με τις Electronic Arts και Lucasfilm καθώς και τον ενθουσιασμό του για το εν λόγω εγχείρημα. Το παιχνίδι θα είναι τύπου third-person action/adventure και φυσικά θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Star Wars και η Respawn έχει στη κατοχή της πολλές επιλογές για την ανάπτυξη της ιστορίας. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης θα προσλάβει επιπλέον προσωπικό για να εργαστεί στο νέο Star Wars game όμως για την ώρα δεν έχουμε κάποια νύξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

[img_alt=Ο δημιουργός του Titanfall δουλεύει στο νέο Star Wars]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62726.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now