GreeKpHantom

Drones αντί βεγγαλικών από την Intel

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Drones αντί βεγγαλικών από την Intel]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Η Intel πέταξε 100 drones ου χορεύουν στο αέρα, για να γιορτάσει την χαλάρωση των μέτρων για τα drones στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η δράση έλαβε μέρος στο Palm Springs της Καλιφόρνια, και πρόκειται για την πρώτη τέτοιας τάξης πτήση σε αμερικάνικο έδαφος. Ο CEO της Intel Brian Krzanich, δήλωσε επίσης ότι θα ηγηθεί ενός συμβουλίου για την κατοχή και τους κανονισμούς σχετικά με τα drones. Η Intel δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα των drones αφού είναι ένα κομμάτι του οικοσυστήματος Internet of Things, που ενώ ακόμα είναι σε πρώιμα στάδια, η εταιρία πιστεύει ότι μπορεί να μπει στην καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Krzanich στην φετινή CES στόχος της εταιρίας είναι να αντικαταστήσουν τα βεγγαλικά σε μεγάλες εκδηλώσεις και να χρησιμοποιούν drones' όπως και στο video που ακολουθεί. Στόχους τους είναι να αναβαθμίσουν τον στόλο τους από 100 σε 1000 drones στο άμεσο μέλλον. Η Intel σε event της νωρίτερα αυτή τη χρόνια, παρουσίασε τις τεχνολογικές εφευρέσεις της στον τομέα των drones. Τέλος στη φετινή CES παρουσίασαν ένα drone που μπορεί να ακολουθεί τον χρήστη σε real-time χρόνο. Το drone στο video είναι γερμανικής κατασκευής από την Ascending Technologies, εταιρία που ανήκει πλέον στην Intel.

Δείτε το Video:

[video=youtube;KV5Jjd0ww5Q]

[img_alt=Drones αντί βεγγαλικών από την Intel]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums808-picture62753.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now