Recommended Posts

Θελω να φτιαξω ενα bootable στικακι για να τρεξω ενα nvflash ωστε να ξαναφλασαρω μια βλαμενη 8800. Δοκιμασα με αυτον εδω τον οδηγο.. How to Create a Bootable USB Drive Without Using Any Software και ενω φαινεται οτι ολα πανε καλα τελικα το στικακι δεν ειναι bootable. Φταιει οτι το φορτωνω με bootable αρχεια απο windows 8 μηπως?? Και στην τελικη ξερετε καναν τροπο να κανουμε bootable ενα στικακι?? Δοκιμασα με το rufus αλλα αυτο προφανως ειναι για να χωνεις ολοκληρο dvd εγκαταστασης μεσα. Εγω απλα το nvflash θελω να τρεξω.

Link to comment
Share on other sites

Μια κ ανεφερες Rufus, νομιζω αν διαλεξεις FREEDOS στο dropdown και μετα θα πεταξεις μεσα τα καταλληλα αρχεια που θες, θα εισαι ενταξει.. Απλα μετα ψαξε για τυχων λαθος boot options απο bios κτλ

Link to comment
Share on other sites

Tα καταφερα με το rufus τελικα. Απλα επρεπε να δηλωσω FAT32 σαν συστημα δισκου για να μου εμφανισει το freedos. Aλλαξα και το bios της καρτας αλλα τζιφος. Οι οδηγοι περνανε κανονικα, αλλα το gpu-z δειχνει 0 core 0 memory, και δεν τρεχει καμμια 3d εφαρμογη. Δουλευει ακομη το κολπο με το φουρνισμα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now