MetallicGR

Τι ακριβώς είναι οι Founders Edition GPUs της NVIDIA;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τι ακριβώς είναι οι Founders Edition GPUs της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Το GamerNexus ρίχνει φως στο μυστήριο των νέων Pascal Καρτών γραφικών και αποσαφηνίζει τι εστί "Founders Edition".

Η NVIDIA στο σχετικό event που πραγματοποίησε για την αποκάλυψη των Pascal GPU επεσήμανε στην MSRP τους και μια δεύτερη και υψηλότερη τιμή που αναφέρεται στις Founders Edition. Παρόλο που οι διαφορές ανέρχονται το πολύ στα 100 δολάρια, αρκετοί θεώρησαν ότι πρόκειται για πιο "διαλεχτά" κομμάτια που είναι και αυτά που θα μπορούν να παίξουν πάνω από 2GHz σε αέρα, όπως έδειξε και ο ίδιος ο CEO της εταιρίας κατά τη διάρκεια του event.

Το GamerNexus ρίχνει φως και αναφέρει πως οι Founders Edition δε θα έχουν κάτι το ξεχωριστό, πέρα από το "πολυγωνικό" cooler και την γρηγορότερη διαθεσιμότητα στην αγορά. Επιπλέον δε θα έχουν κάποια διαφορά στους χρονισμούς ούτε θα περιλαμβάνουν binned chip. Η χαμηλότερη MSRP αναφέρεται στις κάρτες των συνεργατών. Επί της ουσίας εάν κάποιος επιθυμεί να έχει στη κατοχή του τη κάρτα με τo cooler της NVIDIA θα πρέπει να βάλει βαθύτερα το χέρι στη τσέπη από τις custom υλοποιήσεις που θα κυκλοφορήσουν.

[img_alt=Τι ακριβώς είναι οι Founders Edition GPUs της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62795.png[/img_alt]

[img_alt=Τι ακριβώς είναι οι Founders Edition GPUs της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62789.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Αξίζει να πάρεις μια founders edition ή μια με custom cooler και γρηγορότερους χρονισμούς;

Αν έχεις μικρό κουτί για κάποιο λόγο καλύτερα είναι οι reference για να βγαίνει ο ζεστός αέρας έξω από το κουτί και να μην βράζει το κουτάκι, αν έχεις ένα μεσαίο προς μεγάλο κουτί τότε οι custom είναι μονόδρομος!

Link to comment
Share on other sites

Από τις 970 θυμάμαι που το έλεγαν στο overclockers ότι το reference είναι ακριβό και για αυτό αυτές που έβγαλαν ηταν τσιμπημενες.

Αλλά εντάξει είπαμε... Αυτοί το τερμάτισαν!

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now