MetallicGR

Εφαρμογή VRidge για VR Gaming με το Google Cardboard

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εφαρμογή VRidge για VR Gaming με το Google Cardboard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture60838.jpg[/NEWS_IMG] Εάν τα Oculus Rift και HTC Vive σας φαίνονται ακριβά τότε αξίζει να δείτε την εφαρμογή VRidge η οποία προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά των παραπάνω Headset στο smartphone!

Η εφαρμογή VRidge λειτουργεί αρμονικά με το open source Google Cardboard και με το smartphone της επιλογής σας και επιτρέπει την εκτέλεση αρκετών VR τίτλων προσομοιώνοντας τις λειτουργίες των Rift και Vive στο smartphone. Φυσικά η εφαρμογή δεν λειτουργεί με όλες τις VR εφαρμογές και τα παιχνίδια που κυκλοφορούν ενώ μερικές φορές η εμπειρία μπορεί να μοιάζει "ανολοκλήρωτη" λόγω της έλλειψης των controllers που έρχονται με τα παραπάνω headsets.

Όλα ξεκινούν από τον client που θα πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή αλλά και στο κινητό και αφού συγχρονίσετε αυτά τα δύο μπορείτε να τρέξετε μερικούς τίτλους στο Google Cardboard, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/9slTcsF3pTE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now