MetallicGR

Η NVIDIA GTX 1080 στο νέο DOOM με Vulkan API

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA GTX 1080 στο νέο DOOM με Vulkan API]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Οι επιδόσεις της νέας GPU στο επερχόμενο παιχνίδι DOOM που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα αφήνουν άφωνους τους παρευρισκόμενους.

Το δημιούργημα της id Software που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την επόμενη εβδομάδα "βρέθηκε" και αυτό με τη σειρά του στο event της Παρασκευής στο οποίο η NVIDIA παρουσίασε και τις Pascal κάρτες γραφικών της GTX 1080 και GTX 1070. Η id Software παρουσίασε παράλληλα ένα μέρος του Gameplay του επερχόμενου DOOM το οποίο έτρεχε στην flagship κάρτα του νέου lienup σε ανάλυση 1080p και στις μέγιστες ρυθμίσεις συναρπάζοντας με τα 120+FPS του τρέχοντας με το Vulkan API.

Αρχικά, ο υπεύθυνος που βρισκόταν στο βήμα έκλεισε on the fly το VSync (60FPS) στο rendering αφήνοντάς μας να δούμε πως ακριβώς τρέχει το παιχνίδι με το συγκεκριμένο API. Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου δήλωσε πως το Vulkan δε θα είναι διαθέσιμο κατά το launch του τίτλου, όμως θα προστεθεί με μελλοντικό update. Σημειώνεται ότι το Vulkan έχει αρκετά κοινά με το OpenGL.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/HH1HCu0oBQk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Η NVIDIA GTX 1080 στο νέο DOOM με Vulkan API]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62799.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now