MetallicGR

Benchmarks της GTX 1080 στο Ashes of the Singularity

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Benchmarks της GTX 1080 στο Ashes of the Singularity]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Ο DirectX 12 τίτλος που απασχόλησε τα media επανέρχεται στο προσκήνιο χάρη στα νέα αποτελέσματα της GTX 1080.

Στη βάση δεδομένων των benchmark του παιχνιδιού εμφανίστηκε η νέα GPU της NVIDIA GTX 1080 που θα φέρει τον ολοκαίνουριο πυρήνα GP104 Pascal αρχιτεκτονικής. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έγιναν σε σύστημα με τον Core i7 5930K και 32GB μνήμης RAM, η GTX 1080 βρίσκεται πολύ κοντά με την 980 Ti της NVIDIA όμως σημειώνεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης σύγκρισης προς το παρόν, λόγω της ιδιομορφίας του συστήματος των δοκιμών της GTX 1080.

Ο απαιτητικός τίτλος φαίνεται πως αφήνει την Fury X ελάχιστα πίσω από τη νέα υλοποίηση της NVIDIA, διαφορά της τάξης του 10 με 12% σε δοκιμές που πραγματοποίησε ο ίδιος χρήστης. Πιο ειδικά η Fury X καταφέρνει σκορ 4300 πόντων και 44,4FPS ενώ η GTX 1080 φτάνει τους 4900 πόντους και τα 49,6FPS κάτι που μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες.

[img_alt=Benchmarks της GTX 1080 στο Ashes of the Singularity]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62822.png[/img_alt]

[img_alt=Benchmarks της GTX 1080 στο Ashes of the Singularity]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62823.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

...αλλά πριν η 980Ti ήταν κάτι σαν 10% χειρότερη από Fury Χ σε αυτό; Δηλαδή +20% και βάλε από την Ti ε;!

Γιατί νομίζεις ότι πουλάω? Άντε να βγουν οι custom να δούμε καμιά ομορφιά!!

Link to comment
Share on other sites

Τωρα τελευταια και στις δυο εταιρειες "βρωμανε" τα γραφηματα και ειμαι πολυ επιφυλακτικος και με τις δυο.Επισης μεχρι να δουμε "υλοποιησεις" σε παιχνιδια και σε προγραμματα θα περασει σιγουρα ενας χρονος οποτε θα προτιμουσα να κανω την αγορα τοτε που θα εχουν τελειοποιηθει και οι καρτες γραφικων αλλα και τα προγραμματα...

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια μονο σε μενα ''βρομανε'' τα γραφήματα?

Αν το λες "έτσι" τότε οκ, αλλιώς κάτι είδες που δε βλέπουμε εμείς; :P

Προβλέψιμα πάντως τα αποτελέσματα. Μόλις βγει το πλήρες τσιπάκι θα ανοίξει λίγο ακόμα από τις τωρινές AMD. Κάτι σαν πέρυσι.

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Το hw το αγοράζεις για το σήμερα, αν περιμένεις να σου αποδώσει αύριο....μια ζωή θα ελπίζεις...

Ο καθενας οπως θελει το βλεπει αν ειχα gtx 980 ti δεν θα σκεφτομουν καν να "σκοτωσω" την καρτα γραφικων μου και να βαλω και απο την τσεπη μου για 10-15 fps διαφορα.

Επισης απο την στιγμη που δεν θα υπαρχουν τιτλοι για να την εκμεταλλευτουν ποιος ο λογος να μην παρω κατι καλυτερο την εποχη που το χρειαζομαι αν οχι πιο οικονομικα και οχι οταν ειναι "αχρειαστο"?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now