MetallicGR

Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series GPUs;

Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series GPUs;  

37 members have voted

  1. 1. Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series GPUs;

    • Επιδόσεις
      15
    • Λιθογραφία/Αρχιτεκτονική
      8
    • Software καινοτομίες
      3
    • Τιμή
      8
    • Ενεργειακή απόδοση/απαιτήσεις/συμπεριφορά
      16
    • Εμφάνιση των reference GPU
      1
    • Overclocking (Σύμφωνα με την NVIDIA)
      7


Recommended Posts

Το μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη GPU πραγματοποίησε η NVIDIA το περασμένο Σαββατοκύριακο με την αποκάλυψη των πρώτων FinFET καρτών που οδηγούν σε νέες βελτιώσεις στην κατανάλωση και στην αύξηση των χρονισμών αλλά και στην ταυτόχρονη πτώση του κόστους. Οι GeForce GTX 1070 και GTX 1080 προορίζονται για την mainstream και high end αγορά αντίστοιχα προσελκύοντας όσους θέλουν να παίζουν με άνεση όλα τα τελευταία παιχνίδια.

Στην ανακοίνωση, η NVIDIA αποκάλυψε και μερικές από τις καινοτομίες στο software τις οποίες θα δούμε να αξιοποιούνται με τη κυκλοφορία τους στην αγορά από τα τέλη αυτού του μήνα. Οι προτεινόμενες τιμές, μπορεί να μπέρδεψαν μέρος των καταναλωτών με την "μετατροπή" της reference σε Founders Edition όμως δεν απέτρεψαν τους χρήστες να δουν τις πραγματικές επιδόσεις ανά watt (σε VR Gaming), οι οποίες σύμφωνα με την NVIDIA ανέρχονται σε δύο φορές σε σχέση με την TITAN X με τρεις φορές βελτιωμένη αποδοτικότητα. Υπενθυμίζεται ότι η 1080 απαιτεί μόλις ένα 8-pin για να λειτουργήσει έχοντας TDP 180W.

Η NVIDIA παρουσίασε και τις επιδόσεις της κάρτας σε κατάσταση overclocking, δείχνοντας την 1080 να τρέχει στη συχνότητα των 2114MHz με αερόψυξη κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως με extreme μεθόδους πρόκειται να αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στα χέρια των επίδοξων overclockers. Επιπρόσθετα, βελτιώσεις έχει υποστεί και το υποσύστημα τροφοδοσίας με την NVIDIA να αναφέρει μεγαλύτερη "ανάλυση" στη δειγματοληψία για πιο ακριβή και σταθερή τάση στον πυρήνα και τα επιμέρους συστήματα όπως για παράδειγμα οι μνήμες τύπου GDDR5X.

Το σημερινό poll είναι πολλαπλής επιλογής και αναφέρεται στο χαρακτηριστικό που σας εντυπωσίασε περισσότερο στην αποκάλυψη των Pascal GPU από την NVIDIA.

[img_alt=Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums800-picture62786.jpg[/img_alt]

[img_alt=Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62770.png[/img_alt]

[img_alt=Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62769.png[/img_alt]

[img_alt=Τι σας εντυπωσίασε στις νέες NVIDIA GTX 1000 Series;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62781.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μέχρι στιγμής απαντάω λιθογραφία: δεν ξέρουμε επιδόσεις, αλλά αυτές οι συχνότητες είναι εξωγήινες για ambient σε αυτά τα designs!

Link to comment
Share on other sites

Επιλογή τίποτα δεν υπάρχει.

Όλα ωραία στα χαρτιά αλλά αν δε δω τι κάνει στην πραγματικότητα, δεν με εντυπωσιάζει τίποτα.

Να δούμε πως ακριβώς τα πάει στο gaming και τι επιδόσεις θα φέρει και μετά το συζητάμε.

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που αξίζει είναι το Simiwhatever Projection και η κατανάλωση. Για τα υπόλοιπα μικρό καλάθι. Θα έπρεπε να υπήρχε αυτό το "Συμφωνα με την Nvidia" σε όλες τις επιλογές :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Η τιμή, ή μάλλον όλες οι συζητήσεις για τις τιμές στα μεταχειρισμένα μετά την παρουσίαση, πολύ ποπκορν λέμε!

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now