MetallicGR

Τη νέα σειρά PC Cases "Bullet" ανακοινώνει η Caselabs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα σειρά PC Cases "Bullet" από την Caselabs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Η σειρά Bullet κουτιών της premium κατασκευάστριας Caselabs γίνεται και επίσημα διαθέσιμη στην αγορά σε ATX και Mini-ITX παραλλαγές.

Η σειρά Bullet αποτελείται από μοντέλα με υποστήριξη ATX, Micro ATX και Mini-ITX μητρικών ενώ συνοδεύονται από πολλά αξεσουάρ για την βελτίωση του εσωτερικού. Το κυβικό σχήμα παραμένει και πάλι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά, όπως και μερικά άλλα κουτιά της εταιρίας όμως πλέον βλέπουμε κυρτές γωνίες, σε αντίθεση με την "αυστηρότητα" που δείχνουν οι πιο ακριβές προτάσεις της.

Τα κουτιά της Caselabs είναι ιδιαίτερα αγαπητά από τους modders καθώς επιτρέπουν την εγκατάσταση πληθώρας ψυγείων υδρόψυξης και high end hardware. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα δούμε και στη σειρά Bullet με την Caselabs να αναφέρει πως ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει AIO υδρόψυξη στο μπροστινό panel ενώ οι modders θα βρουν πολλούς ακόμη τρόπους για να "στριμώξουν" κάποιο aftermarket ψυγείο για custom loops.

Τα Bullet Cases έρχονται σε τέσσερα χρώματα, πορτοκαλί, πράσινο, μαύρο και λευκό με την τιμή απόκτησης να κυμαίνεται σε υψηλά για την κατηγορία επίπεδα, καθώς για την ATX έκδοση θα χρειαστεί να αποχωριστείτε $229.95. ΗMATX έκδοση απαιτεί $189.95 ενώ η ITX $169.95 έχοντας φυσικά λιγότερες επιλογές. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου.

[img_alt=Νέα budget σειρά PC Case από την Caselabs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62870.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

χωρις φιλτρο σκονης πλεον δεν παω ουτε μεχρι το περιπτερο

και τριψήφιος ο αριθμός στην τιμούλα έτσι? όλα και όλα!

συμφωνώ απολυτά με το φίλτρο σκόνης, θα έλεγα πως είναι πλέον κάτι "must" ρε παιδάκι μου, πόσο να κοστίζει στον κατασκευαστή να βάλει ένα για την Intake υποδοχή και άλλο ένα κάτω από το τροφοδοτικό?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now