MetallicGR

Φήμες θέλουν το Microsoft Surface Book 2 με οθόνη 4K

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμες θέλουν το Microsoft Surface Book 2 με οθόνη 4K]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Εκτός από την ευανάγνωστη οθόνη, τα συστήματα λέγεται πως θα εφοδιάζονται και με επεξεργαστές Intel Kaby Lake.

Η Microsoft ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη κίνησή της για την αγορά των notebook με τη δεύτερη έκδοση του Surface Book να καταφθάνει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο, όπως έκανε και με το πρώτο, με σκοπό να επισκιάσει τις σχετικές αποκαλύψεις (λέγε με MacBook) που θα κάνει η Apple στο επερχόμενο WWDC.

Πέρυσι, η Microsoft κυκλοφόρησε το πρώτο Surface Book με Skylake επεξεργαστή και οθόνη 13 ιντσών ανάλυσης 3000 x 2000 pixel με δυνατότητες αφής, όμως φέτος λέγεται πως θα αναβαθμίσει το μοντέλο με νέους επεξεργαστές Kaby Lake της Intel και αντίστοιχο panel ανάλυσης όμως 4K. Επιπλέον, συνδεσιμότητα USB Type-C αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της ενώ αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στον μηχανισμό για το κλείσιμο της οθόνης, αφαιρώντας το κενό που υπάρχει όταν είναι κλειστό, όπως στην φωτογραφία.

[img_alt=Φήμες θέλουν το Microsoft Surface Book 2 με οθόνη 4K]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62926.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now