MetallicGR

Teaser του επερχόμενου motherboard MSI X99 Gaming Pro Carbon

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Teaser του επερχόμενου motherboard MSI X99 Gaming Pro Carbon]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi11.jpg[/NEWS_IMG] Άλλη μια high end μητρική θα προστεθεί σύντομα στον στόλο της MSI, και θα έρχεται με carbon texture στις ψύκτρες της.

Η MSI ξεκίνησε τη διαθεσιμότητα της X99A Godlike Gaming Carbon τη Δευτέρα και σύμφωνα με νέο teaser ετοιμάζει ακόμη μια, ονόματι X99 Gaming Pro Carbon. Η μητρική θα πατάει στο ίδιο θέμα με την Godlike παραλλαγή της όμως την περιμένουμε με ελαφρώς λιγότερα χαρακτηριστικά και πιθανόν χαμηλότερη τιμή. Η μητρική εκτός από την την carbon υφή θα περιλαμβάνει και RGB LED ενώ στο βίντεο βλέπουμε πως το φως θα διαχέεται περιμετρικά του PCH φωτίζοντας τα γειτονικά υποσυστήματα της μητρικής.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει το χαρακτηριστικό OC Genie με το σχετικό κουμπί στο κάτω μέρος της μητρικής ενώ παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως όπως και όλες οι X99 μητρικές της αγοράς, έτσι και αυτή θα υποστηρίζει τους επερχόμενους Broadwell-E επεξεργαστές της Intel.

[img_alt=Teaser του επερχόμενου motherboard MSI X99 Gaming Pro Carbon]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63005.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/HrvVN7kfFVg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now