MetallicGR

Νέα Windows 10 Build 14342 με βελτιώσεις στον Edge

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα Windows 10 Build 14342 με βελτιώσεις στον Edge]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Βελτιώσεις στον τρόπο χειρισμού των extensions του Chrome ενώ η Microsoft αφαιρεί το πολυσυζητημένο Wi-Fi Sense.

Η νέα Build 14342 που ήρθε σε όλους του Fast ring χρήστες των insider εκδόσεων φέρνει επιπλέον χαρακτηριστικά σε όσους χρησιμοποιούν τον περιηγητή Edge της Microsoft. Συγκεκριμένα, πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν extensions από το Windows store καθώς μέχρι τώρα έπρεπε να τα κατεβάσουν σε κάποιον τοπικό φάκελο και να τα εκτελέσουν.

Σε αυτό το build προστίθενται και web notifications από εφαρμογές όπως το Skype θα έρχονται στο Action Center, την στήλη στα δεξιά της οθόνης. Εκτός από αυτά που έρχονται αξίζει να αναφερθούμε και σε αυτά που... φεύγουν για πάντα από τα Windows και φυσικά αναφερόμαστε για το Wi-Fi Sense, μια υπηρεσία που επέτρεπε τον διαμοιρασμό κωδικών από δίκτυα Wi-Fi από ένα Windows account σε κάποιο άλλο. Σύμφωνα με την Microsoft το χαρακτηριστικό αφαιρέθηκε γιατί πολύ απλά κανένας δε το χρησιμοποιούσε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now