MetallicGR

Sid Meier's Civilization VI: Τον Οκτώβρη στα PC μας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sid Meier's Civilization VI: Τον Οκτώβρη στα PC μας!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy3.jpg[/NEWS_IMG] Η Firaxis Games θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι τον ερχόμενο Οκτώβριο και οι πρώτες πληροφορίες για το gameplay έρχονται στην επιφάνεια.

Ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στρατηγικής και σίγουρα ένα "παιχνίδι αναφοράς" όσον αφορά τους μηχανισμούς που λαμβάνουν χώρα κατά το Gaming θα καταφθάσει στην 6η έκδοσή του τον προσεχή Οκτώβριο. Το Civilization VI θα φέρει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της σειράς και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας ανάπτυξης θα βελτιώσει κατά πολύ το gameplay.

Παράλληλα το περιβάλλον όπου αναπτύσσουμε την πόλη μας θα επηρεάζει και τις αντίστοιχες επιλογές που έχουμε για παράδειγμα στο research and development, ενώ το AI θα είναι εξίσου βελτιωμένο με μεγαλύτερη ποικιλία. Τέλος, η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 21 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για OS X, Linux και φυσικά Windows.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/qvBf6WBatk0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Sid Meier's Civilization VI: Τον Οκτώβρη στα PC μας!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63013.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now