MetallicGR

Τον Ιούνιο ξεκινά η παραγωγή των επεξεργαστών Intel Kaby Lake

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τον Ιούνιο ξεκινά η παραγωγή των επεξεργαστών Intel Kaby Lake]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Το refresh των Skylake θα ακολουθήσει μετά το καλοκαίρι σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Κίνα.

Η παραγωγή των επεξεργαστών λέγεται πως θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο και οι δύο refreshed Skylake επεξεργαστές Core i7-7700K και Core i5-7600K θα βρουν τον δρόμο τους στα καταστήματα προς το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, ήτοι Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, στα πλαίσια του IDF. Οι πληροφορίες έρχονται από το Expreview το οποίο όμως δεν αναφέρεται στην πηγή του.

Οι Kaby Lake θα αποτελέσουν για τους Skylake ότι και οι Devil's Canyon για τους Haswell φέρνοντας ίσως βελτιώσεις στην μικροαρχιτεκτονική αλλά και σε άλλα καίρια σημεία των επεξεργαστών. Μετά τους Kaby Lake θα δούμε την εμφάνιση της επόμενης γενιάς η οποία θα κατασκευάζεται στη λιθογραφία των 10nm ενώ με βάση μερικές ανεπίσημες πηγές, το tick tock θα επιβραδύνει κι άλλο μέχρι το 2020.

[img_alt=Τον Ιούνιο ξεκινά η παραγωγή των Intel Kaby Lake CPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63030.png[/img_alt]

[img_alt=Τον Ιούνιο ξεκινά η παραγωγή των Intel Kaby Lake CPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63029.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

H σειρά U θα βγουν αρχές του Q3 (Ιούλιο). Οι Desktop θα βγουν στο Q4 (μετά τον Οκτώβριο).

"Sorry η Low Power σειράς U και όχι οι Mobile."

attachment.php?attachmentid=63031&stc=1

Intel-2016-Roadmap-635x357.jpg

Intel-2016-Roadmap-635x357.jpg.7960aab07

Edited by Aten-Ra
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now