MetallicGR

EK Water Cooling Kits με Slim Radiators

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EK Water Cooling Kits με Slim Radiators]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Νέα custom kit υδρόψυξης με λεπτά ψυγεία για "δύστροπα" κουτιά ή για μια stealthy προσέγγιση στο σύστημά.

Η EK Water Blocks επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα νέο custom kit υδρόψυξης το οποίο κρίνεται ιδανικό για όσους ξεκινούν τώρα να μπαίνουν στον κόσμο της υδρόψυξης και δη της custom. Το κύκλωμα αποτελείται από το Supremacy MX UNI CPU water block που είναι συμβατό με κάθε νέο socket της αγοράς 1151, X99, AM3+ και FM2+. Η EKWB λανσάρει τα νέα Slim Series συστήματα με ψυγεία μεγέθους 120mm, 240mm και 360mm πάχους μόλις 25mm, το οποίο είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας και μπορεί να εγκατασταθεί σε περιορισμένου χώρου κουτιά.

Η αντλία και το reservoir έρχονται σε μια μονάδα, την EK-XRES 100 SPC MX PWM ενώ σε κάθε έκδοση υπάρχουν ανεμιστήρες EK-Vardar F3-120 που έχουν ταχύτητες περιστροφής 1850rpm. Οι σωληνώσεις είναι οι PrimoChill PrimoFlex και συνδέονται με το κύκλωμα με έξι EK-ACF Fitting. Οι προτεινόμενες τιμές τους ξεκινούν από τα 189,99? και μπορείτε να τις δείτε από τον αναλυτικό πίνακα στη συνέχεια.

[img_alt=EK Water Cooling Kits με Slim Radiators]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63051.png[/img_alt]

[img_alt=EK Water Cooling Kits με Slim Radiators]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63039.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now