MetallicGR

Φήμη: Πριν τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4K

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πριν τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4K]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Πριν τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της Sony σύμφωνα με υποδείξεις που έκανε Γάλλος προμηθευτής.

Η βελτιωμένη κονσόλα της Ιαπωνικής Sony θα βρεθεί στην αγορά πριν τον Οκτώβρη με βάση τα στοιχεία που αναφέρει η Γαλλική Innelec Multimedia. Η νέα κονσόλα θα εφοδιάζεται με ένα νέο SoC δια χειρός AMD το οποίο θα περιλαμβάνει τους ίδιους πυρήνες Jaguar, χρονισμένους στα 2.1GHz, έναντι 1.6GHz του τωρινού μοντέλου. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σχέση με τώρα, θα εντοπίζεται στο υποσύστημα των γραφικών με την AMD να προμηθεύει τη γνωστή Ιαπωνική εταιρία με ένα αρκετά ισχυρό chip αρχιτεκτονικής Polaris, πιθανότατα την 10 κάτι που συνάδει με τις πρόσφατες φήμες που μιλούν για επιδόσεις 390X.

Εάν η παραπάνω δήλωση αληθεύει, τότε η αποκάλυψη της κονσόλας ίσως πραγματοποιηθεί στο TOKYO GAME SHOW 2016 τον προσεχή Σεπτέμβριο.

[img_alt=Πριν τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4K]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63065.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now