MetallicGR

Το 2017 το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το 2017 το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Και η Samsung θα βρίσκεται πίσω από την σχεδίαση του εν λόγω "αναδιπλούμενου τηλεφώνου".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Samsung έχει συνδεθεί με αναδιπλούμενες οθόνες, μιας και στο παρελθόν η εταιρία έχει δείξει στο κοινό πολλών εκθέσεων πως εργάζεται στην παραπάνω τεχνολογία και κάποια στιγμή ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή της επίσημα στην αγορά. Σύμφωνα όμως με το SamMobile, ένα site που ασχολείται κατά κόρον με νέα σχετικά με την Κορεάτικη εταιρία, αναφέρει σε σχετικό άρθρο του πως το "Project Valley" της Samsung θα κυκλοφορήσει στην καταναλωτική αγορά, μέσα στο επόμενο έτος.

Εκτός από την ξεχωριστή οθόνη που υπόσχεται, η χρωματική ακρίβεια και η ευελιξία θα αποτελέσουν νέα sellings points αλλά για λίγους τα οποία η Samsung προσπαθεί και κυνηγά με τη σειρά τηλεφώνων Galaxy.

[img_alt=Το 2017 το πρώτο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63079.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now