MetallicGR

Starbreeze και Acer συνεργάζονται στη δημιουργία του StarVR headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Starbreeze και Acer συνεργάζονται στη δημιουργία του StarVR headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν στη σχεδίαση, τη παραγωγή και την προώθηση του επερχόμενου StarVR headset.

Η γνωστή κινέζικη εταιρία θα συνεργαστεί με την ίσως άγνωστη για μερικούς Starbreeze η οποία έχει έδρα τη Στοκχόλμη και ειδικεύεται στην έκδοση παιχνιδιών όπως για παράδειγμα το Payday 2. Με τη βοήθεια της Acer, η Starbreeze έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ακόμη VR headset με περισσότερα χαρακτηριστικά και higher end specs. Ένα παράδειγμα που αναφέρει και η ίδια η Starbreeze είναι το διευρυμένο οπτικό πεδίο που έχει ο χρήστης ενός StarVR headset, φτάνοντας τις 210 μοίρες στον οριζόντιο και 130 μοίρες στον κάθετο άξονα.

Το headset θα περιλαμβάνει δύο οθόνες 5.5 ιντσών και ανάλυσης QHD 2560x1440 pixel για την απεικόνιση των πληροφοριών και συμβάλλει στη δημιουργία πανοραμικής εικόνας. Τέλος, η εμπειρία που υπόσχεται το StarVR θα είναι με αρκετά χαμηλό latency.

[img_alt=Starbreeze και Acer συνεργάζονται στη δημιουργία του StarVR headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63107.png[/img_alt]

[img_alt=Starbreeze και Acer συνεργάζονται στη δημιουργία του StarVR headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63106.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now