MetallicGR

Αυξάνονται τα Ads στο Start Menu των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αυξάνονται τα Ads στο Start Menu των Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Tiles που μοιάζουν αθώα μπορεί να σας οδηγήσουν σε κάποιο μη επιθυμητό app και αποτελούν μέρος της καμπάνιας της Microsoft που ακούει στο όνομα promoted apps.

Το χαρακτηριστικό έχει περάσει στην αφάνεια από την είσοδο των Windows 10 στην αγορά όμως τώρα η Microsoft επανέρχεται αυξάνονται ουσιαστικά τα promoted apps που θα φαίνονται με το πάτημα του start menu εντός του λειτουργικού. Οι πληροφορίες έρχονται από σχετικά slides που έφερε στο φως το Neowin και προορίζονται για την Windows Hardware Engineering Community και αναφέρονται στη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρία με την αύξηση των promoted apps.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως οι επιπλέον εφαρμογές μπορούν να απεγκατασταθούν εντελώς από το σύστημα προς απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου ενώ σύμφωνα με το Neowin, μόνο όσοι εγκαταστήσουν τα Windows 10 Anniversary θα αντιληφθούν την ύπαρξη των παρείσακτων apps στον υπολογιστή τους.

[img_alt=Αυξάνονται τα Ads στο Start Menu των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63103.png[/img_alt]

[img_alt=Αυξάνονται τα Ads στο Start Menu των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63104.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now