MetallicGR

Το iOS 9 στο 84% των συσκευών Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το iOS 9 στο 84% των συσκευών Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Εντυπωσιακά νούμερα αποκαλύπτει η Apple σχετικά με τον ρυθμό υιοθέτησης του νέου λειτουργικού συστήματος από τις φορητές συσκευές της.

Παραδοσιακά οι χρήστες Apple συσκευών που αναβαθμίζουν στη πιο πρόσφατη έκδοση του iOS είναι αρκετά μεγαλύτερος από αυτούς των Android συσκευών μιας και οι συμβατές συσκευές είναι κατά πολύ λιγότερες, σε αντίθεση με τα Android όπου υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές παραλλαγές ακόμα και από τον ίδιο κατασκευαστή και με πληθώρα hardware. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου και διατέθηκε στο κοινό, το iOS 9 βρίσκεται εγκατεστημένο στο 84% των Apple συσκευών παγκοσμίως (δεδομένα 9ης Μαΐου).

Στις τελευταίες ανακοινώσεις όμως η Apple παρουσιάζει και αρκετά προβλήματα όπως το πρόσφατο θέμα που αντιμετωπίζουν λίγοι κάτοχοι του iPad Pro όπου μετά την αναβάθμιση σε 9.3.2 έρχονται αντιμέτωποι με το Error 56. Η Google με το Android N και το developer πρόγραμμα, λέγεται ότι θα αυξήσει κατά πολύ την βάση με τις συμβατές συσκευές μιας και οι OEM έχουν ήδη στη διάθεσή τους το OS με σκοπό να το ενσωματώσουν πιο γρήγορα στις τωρινές αλλά και τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.

[img_alt=Το iOS 9 στο 84% των συσκευών Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63156.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούν να κάνουν update λόγω παλαιότητας μάλλον ε;

Μάλλον είναι οι συσκευές που δεν άναψαν ποτέ μετά το update :hehe: jk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now