MetallicGR

Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα For the Win μητρική της εταιρίας έρχεται να συνοδέψει τη κυκλοφορία των Broadwell-E από την Intel, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Η γνωστή κυρίως από τις κάρτες γραφικών της EVGA ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας της μητρικής για το LGA2011-3 socket X99 FTW K. Έρχεται με πλήρη υποστήριξη των επεξεργαστών Haswell-E και Broadwell-E της Intel για το LGA2011-3 socket ενώ η EVGA αναφέρεται σε μερικές προσθήκες που βοηθούν στη αποδοτικότερη λειτουργία. Συγκεκριμένα, η EVGA έχει τοποθετήσει στο socket 150% περισσότερο χρυσό στις επαφές, κάνοντας καλύτερη την επαφή με τα pads του CPU ενώ η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ένα κύκλωμα 8 φάσεων που αποτελείται από τους δύο controllers IR3563B+IR3350.

4-way SLI είναι επίσης συμβατό, όμως βλέποντας την εξέλιξη που έχει πάρει η συγκεκριμένη διαρρύθμιση από την τελευταία GTX 1080 είναι κάτι που δε προτείνεται στους hardcore gamers. Παράλληλα έρχεται με δύο gigabit ethernet θύρες και 24pin power connector ο οποίος είναι κατά 90 μοίρες στραμμένος προς τα δεξιά. Περισσότερες πληροφορίες έχουν γίνει διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα της εταιρίας.

[img_alt=Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63205.png[/img_alt]

[img_alt=Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63204.png[/img_alt]

[img_alt=Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63203.png[/img_alt]

[img_alt=Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63202.png[/img_alt]

[img_alt=Το X99 FTW K Motherboard λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63201.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εμένα όπως την βλέπω δεν με χάλαγε - αλλά η αλήθεια είναι ότι την φοβάμαι λίγο στο BIOS support. Ίσως αδικαιολόγητα πλέον, πάντως δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό σε αυτό τον τομέα.

Link to comment
Share on other sites

Το χειμώνα που μας πέρασε χάζευα σε ξένα forums και κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα thread για evga motherboards γενικότερα, νομίζω ήταν στο techpowerup. Λέγανε ότι έχουν το γνωστό καλό warranty της EVGA & ότι τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιώσει γενικότερα τη ποιότητα κατασκευής. Αλλά κάποια μικροθεματάκια στο BIOS συνεχίζουν να υπάρχουν. Επίσης, ενάντια στον ανταγωνισμό πολλές φορές υστερούν σε features.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now