MetallicGR

Renders του OnePlus 3 διαρρέουν

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η σχεδίαση του OnePlus 3 διαρρέει]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Νέα renders βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με το επερχόμενο OnePlus 3 της ομώνυμης εταιρίας και το πρώτο πράγμα που μας κεντρίζει τη προσοχή, είναι η μεταλλική του, unibody κατασκευή.

Η διαρροή προέρχεται από τον συνήθη ύποπτο Evan Blass ο οποίος ευθύνεται και για πολλές άλλες αποκαλύψεις που αφορούν high end συσκευές ενώ έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τα media. Το OnePlus 3 που εμφανίστηκε στη διαρροή φέρει μεταλλικό περίβλημα με εμφάνιση που θυμίζει έντονα το HTC 10. Η συσκευή θα περιλαμβάνει και jack 3.5mm για ακουστικά, υποδοχή USB Type C και μπαταρία 3000 mAh προσφέροντας κατά πάσα πιθανότητα αρκετές ώρες αυτονομίας.

Στην εικόνα η κάμερα της συσκευής φαίνεται να προεξέχει ελάχιστα από το σώμα, κάτι για το οποίο έχουν χαρακτηριστεί αρνητικά δεκάδες άλλες συσκευές της αγοράς από τους χρήστες. Εξίσου ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι και η AMOLED οθόνη που θα περιλαμβάνει, έχοντας σαφή πλεονεκτήματα έναντι των απλών LCD, IPS από άποψης χρωματικής πιστότητας.

[img_alt=Η σχεδίαση του OnePlus 3 διαρρέει]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63246.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now