MetallicGR

Η Nokia επιστρέφει στην αγορά Smartphones

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Nokia επιστρέφει στην αγορά Smartphones]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nokia.jpg[/NEWS_IMG] Μετά την αποδεύσμευσή της από την Microsoft, η Nokia σε σχετικό tweet της δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στην αγορά που έγινε ξακουστή.

Η εταιρία επιστρέφει στην αγορά smartphones και tablets, μια απόφαση που έρχεται μετά την υπογραφή μιας συμφωνίας με την εξίσου Φιλανδική HMD global Oy η οποία θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει τηλέφωνα με το λογότυπο της Nokia για τα επόμενα δέκα χρόνια. Η Nokia από τη συμφωνία θα λαμβάνει μέρος των κερδών ως κάτοχος των δικαιωμάτων. Στο σχετικό business blog της η εταιρία είπε πως σε καθημερινή βάση οι άνθρωποι ρωτούν για την επιστροφή της εταιρίας στην ενεργό δράση των smartphones και των tablet καθώς πρόκειται για μια εταιρία που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πιο καταξιωμένων κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως.

Η συμφωνία της με τη Microsoft αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους και σίγουρα δε θα αργήσει πολύ μέχρι να αποκαλύψει το πρώτο της smartphone μετά από μια περίοδο απουσίας από τον χώρο.

[img_alt=Η Nokia επιστρέφει στην αγορά Smartphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63262.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η Microsoft έκανε την καταστροφική πατάτα της και μετά πουλάει. Την αντιπαθώ μέχρι σήμερα και θα συνεχίσω, γιατί κατέστρεψε το MeeGo (mobile linux) και την Nokia σαν εταιρία. Τώρα αντί να έχω Ν10 διάδοχο του καλύτερου κινητού (Ν9 για ισορροπία και UI) που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, θα έχουμε ένα Ν10 με android. Θα είναι ένα ακόμα android smartphone και θα έχει here maps για android που είναι ήδη free και carl zeiss optics. Woo freaking hoo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now