MetallicGR

Νέα σχετικά με το Tomb Raider ετοιμάζει για την E3 η Square Enix

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα σχετικά με το Tomb Raider στην E3 η Square Enix]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Το μέλλον του franchise έχει ξεκινήσει να συζητείται στην Square Enix η οποία φαίνεται να κάνει σχέδια για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει.

Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Rise of the Tomb Raider να μην έχει κυκλοφορήσει για την ώρα στο PS4, όμως αυτό δε σταματά την Square Enix από το να κάνει σχέδια για το μέλλον του franchise. Από το blog post που ανάρτησε πριν λίγες ώρες στο επίσημο site της αναφέρει μερικά από τα games που θα βρεθούν στην επερχόμενη έκθεση E3 και ανάμεσα σε αυτά αναφέρεται και το Tomb Raider, στα "ψιλά" όμως γράμματα.

Ανάμεσα στους τίτλους που θα εμφανιστούν στην έκθεση θα είναι το Deus Ex: Mankind Divided αλλά και το ατμοσφαιρικό Black The Fall. Τέλος, θα υπάρξει και άλλο μέρος στο Road To E3 όπου εκεί θα μάθουμε εάν τα νέα αφορούν κάποιο DLC ή ένα εντελώς νέο game με πρωταγωνίστρια την Lara Croft.

[img_alt=Νέα σχετικά με το Tomb Raider ετοιμάζει για την E3 η Square Enix]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63397.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now