MetallicGR

Οι πωλήσεις Chromebook ξεπερνούν τα Mac στο Q1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι πωλήσεις Chromebook ξεπερνούν τα Mac στο Q1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Για πρώτη φορά, οι πωλήσεις Chromebook ξεπερνούν αυτές των Mac σηματοδοτώντας μια ενδιαφέρουσα χρονιά στο εν λόγω έτος.

Μετά την ανακοίνωση της Google πως με επερχόμενο update, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων συστημάτων θα μπορούν να τρέξουν εφαρμογές Android ήρθε και η αναφορά στις πωλήσεις του εν λόγω τύπου υπολογιστών που λειτουργούν χάρη στο Chrome OS. Η επιτυχία τους φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μετά την διάθεση των πρώτων στοιχείων πωλήσεων για το Q1 του 2016, με την Google να είναι αρκετά ενθουσιασμένη αφού κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τους υπολογιστές Mac της Apple.

Σημειώνεται ότι Chromebooks κατασκευάζουν όχι μόνο ένας κατασκευαστής όπως στη περίπτωση της Apple, αλλά η Dell, η Lenovo και η HP οι οποίες πούλησαν συνολικά 2 εκ. μονάδες, την ίδια στιγμή που η Apple έφτασε μέχρι τις 1.76 εκ. Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του I/O της Google στο οποίο είδαμε και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις γύρω από το Android και το VR.

[img_alt=Οι πωλήσεις Chromebook ξεπερνούν τα Mac στο Q1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63416.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Όσο μεγάλη και να είναι η Apple αυτή η Google πάντα θα είναι μεγαλύτερη.

Θα ήθελα δω την Apple να δίνει το OS της και σε άλλους κατασκευαστές αλλά φαντάζει μακρινό όνειρο.

Link to comment
Share on other sites

εμενα μου φαινεται ενδιαφερον οχι ποσα πουλησε το chromebook,

αλλα ποσο κατω ειναι στην πραγματικοτητα οι πωλησεις της apple

:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now