MetallicGR

Ισχυρή αναμένεται η παρουσία της AMD στη Computex

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ισχυρή αναμένεται η παρουσία της AMD στη Computex]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Με ανακοινώσεις τόσο στον τομέα των επεξεργαστών, όσο και των καρτών γραφικών Polaris.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η AMD θα αποκαλύψει μερικά νέα προϊόντα στη Computex (1η Ιουνίου) ενώ θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες κάρτες γραφικών της με τη κωδική ονομασία Polaris. Επιπρόσθετα, σήμερα γίνεται γνωστό πως στο event που θα πραγματοποιηθεί θα έχουμε ομιλίες από ανθρώπους κλειδιά της εταιρίας όπως η Διευθύνων Σύμβουλος Lisa Su αλλά και ο Jim Anderson Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Computing and Graphics Business Group κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν πληροφορίες για επερχόμενες GPUs όσο και τη νέα σειρά A-Series APU μαζί με τη νέα πλατφόρμα AM4.

Στο βήμα θα βρεθεί και ο επικεφαλής του Radeon Technologies Group και Chief Architect, Raja Koduri ο οποίος πιθανότατα θα αναφέρει μερικά από τα hot χαρακτηριστικά των (τουλάχιστον) δύο νέων καρτών που ετοιμάζει. Αυτό που προστίθεται στις παραπάνω πληροφορίες, είναι πως θα υπάρξει livestream του γεγονότος στις 10:00 AM CST / 10:00 PM EDT ή αλλιώς στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now